ПИНТЕР И ПОЛИТИКА - Rehm, Rush (Наслеђе, 2009)
Пинтерова интересовања за политичка питања испољавала су се у различитим аспектима, од којих је свакако најзначајнији онај који се односи на његов позив на отпор.