СТЕПЕНОВАЊЕ У ОКВИРУ СУПЕРЛАТИВА - Ковачевић, Милош (Наслеђе, 2007)
У раду се анализирају синтаксичке форме релативног и апсолутног суперлатива којима се исказује градирање особине изражене суперлативом придјева или прилога, с тим да то суперлативно градирање може бити инкулузивног и ексклузивног типа.