СЛОЖЕНИ ВЕЗНИЦИ НАЧИНСКОГ И ПОРЕДБЕНОГ ЗНАЧЕЊА - Ђуркин, Веселина (Наслеђе, 2021)
У раду се на функционалностилски разнородном корпусу текстова, примјеном структурно-семантичке методе и методе функционалностилске дистрибуције, анализирају сложени везници начинског и поредбеног значења — њихов начин постанка, структурно-семантичке и функционалностилске карактеристике.